ngasilaken Graphs...
Loading...

Apple

avocado
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
Mango
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
Papaya
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
 Wuku </>
 Kesehatan keuntungan
Ndhukung fungsi ati sehat, care Heart, Mundhak tingkat metabolis, Nétralaké irritable sindrom bagean paling njero, Mbantu Penggak cataract, ngalangi constipation, Ngalangi watu gall, Ngalangi meksa getih dhuwur, Mbantu nyegah penyakit Parkinson, Nyuda risiko asma, Perawatan saka penyakit Alzheimer, perawatan diare lan Nyegah kanker
📊
+
 Wuku Umum
Guwarsa sistem imun, Mbantu ing bobot mundhut, Njogo tingkat kolesterol sehat lan whitens untu
 Wuku kulit
keuntungan Anti-tuwa, Brightens lan madhangi corek, kulit hidrasi, Perawatan saka kukul, Perawatan saka panggonan peteng lan Perawatan saka mata puffy
 Wuku Rambut
Ngalangi rambute mundhut, Dipun promosiaken maneh lan sehat rambute, Ngatur rambute wutah lan Perawatan saka dandruff
 Apple alergi
 Gejala alergi
Loro Weteng, Gatel, Dadi Gedhe Saka Tutuk, Basa Utawa Lambé lan Mutahke
 sisih efek
Reaksi Alergi lan Uga Kalebu Wiji Poisonous
📊
+
 Recommeded kanggo
 Women ngandhut
Ya
+
📊
+
 Women lactating
Ya
+
📊
+
 Wektu paling apik kanggo mangan
  • Sembarang wektu kajaba jam sawise meal
  • Best yen dijupuk minangka sarapan (utawa weteng P)
  • Ora nganggo ing wayah wengi lan sadurunge amben
 Nutrition </>
 Bantu Size
100 g
 karbohidrat
13.81 g
+
📊
+
33
+
 serat
2.40 g
+
📊
+
24
+
 Sugar
10.00 g
+
📊
+
20
+
 protein
0.30 g
+
📊
+
53
+
 Protein kanggo milai rasio
0.02
+
📊
+
26
+
 vitamins
 Vitamin A (retinol)
3.00 MCG
+
📊
+
32
+
 Vitamin B1 (thiamin)
0.00 mg
+
📊
+
46
+
 Vitamin B2 (riboflavin)
0.00 mg
+
📊
+
45
+
 Vitamin B3 (niacin)
0.10 mg
+
📊
+
62
+
 Vitamin B5 (pantothenic asam)
0.10 mg
+
📊
+
48
+
 Vitamin B6 (Pyridoxin)
0.00 mg
+
📊
+
52
+
 Vitamin B9 (folic asam)
3.00 MCG
+
📊
+
32
+
 Vitamin C (Ascorbic asam)
4.60 mg
+
📊
+
60
+
 Vitamin E (Tocopherole)
0.20 mg
+
📊
+
29
+
 Vitamin K (Phyllochinone)
2.20 MCG
+
📊
+
26
+
 Lycopene
0.00 MCG
+
📊
+
9
+
 lutein + zeaxanthin
29.00 MCG
+
📊
+
25
+
 kolin
3.40 mg
+
📊
+
28
+
 lemak
0.20 g
+
📊
+
1
+
 Minerals
 kalium
107.00 mg
+
📊
+
67
+
 Iron
0.10 mg
+
📊
+
52
+
 sodium
1.00 mg
+
📊
+
20
+
 calcium
6.00 mg
+
📊
+
39
+
 Magnesium
5.00 mg
+
📊
+
30
+
 seng
0.00 mg
+
📊
+
30
+
 fosfor
11.00 mg
+
📊
+
35
+
 Manganese
0.00 mg
+
📊
+
60
+
 tembaga
0.00 mg
+
📊
+
52
+
 selenium
0.00 MCG
+
📊
+
17
+
 Asam lemak
 3s Omega
9.00 mg
+
📊
+
30
+
 6s Omega
43.00 mg
+
📊
+
37
+
 Sterol
 Phytosterol
12.00 mg
+
📊
+
7
+
 Kadar banyu
85.60 g
+
📊
+
36
+
 Ash
0.20 g
+
📊
+
42
+
 Kalori </>
 Bantu Size
100 g
 Kalori ing woh Fresh karo Peel
52.00 kcal
+
📊
+
22
+
 Kalori ing Fresh woh tanpa Peel
48.00 kcal
+
📊
+
15
+
 Kalori ing Frozen Formulir
48.00 kcal
+
📊
+
17
+
 Kalori ing Formulir Dried
243.00 kcal
+
📊
+
32
+
 Kalori ing Formulir Canned
67.00 kcal
+
📊
+
16
+
 Kalori ing Foods
 Kalori ing Juice
47.00 kcal
+
📊
+
31
+
 Kalori ing Jam
200.00 kcal
+
📊
+
26
+
 Kalori ing Pie
265.00 kcal
+
📊
+
31
+
 Ciri </>
 Koleksi
Woh Wit
📊
+
 Usum
Kabeh Mangsa
📊
+
 varieties
Red Delicious, Golden éca, Gala, Fuji, Mbah Smith, Arkansas Black, Sampion, Pink Lady, cameo, Jonagold, Mc Intosh, Ananasrenette, Lobo, Pacific Rose, Kuning transparent lan Bramley
 seedless Macem-macem
Ora
+
📊
+
 warna
Green, Red lan Kuning
 nang werna
Putih
+
📊
+
 wangun
Babak
+
📊
+
 Tekstur
Crunchy
+
📊
+
 rasa
Manis lan Manis-Nguntungke
 asal
Asia Tengah lan Asia Timur Tengah
 mundak akeh ing
Wit
+
📊
+
 Apple budidoyo
 Koleksi lemah
Loam
 PH lemah
6-7
 Kahanan iklim
Cold
 Facts </>
 facts about Apple
Character length exceed error
 Apple Ing Minuman Beralkohol
 Wine
Ya
+
📊
+
 Beer
Ya
+
📊
+
 roh
Ya
+
📊
+
 koktail
Ya
+
📊
+
 Produksi
 Top Producer
China
+
📊
+
 Negara sing
Chile, France, India, Iran, Italia, Poland, Rusia, Turkey lan Amerika Serikat Saka Amerika
 Top Importir
Rusia
+
📊
+
 Top Used
China
+
📊
+
 Jeneng èlmiah </>
 Jeneng botani
Malus domestica
 sinonim
Malus communis utawa Malus Pumila utawa Pyrus Malus
 Klasifikasi </>
 domain
Eukarya
 Inggris
Plantae
 Subkingdom
Tracheobionta
 Division
Magnoliophyta
 kelas
Magnoliopsida
+
📊
+
 subkelas
Rosidae
+
📊
+
 supaya
Rosales
+
📊
+
 Family
Rosaceae
+
📊
+
 genus
Malus
+
 spesies
M. domestica
 Generic Group
Rose
+
📊
+