Top
ngasilaken Graphs...
Loading...

Apple

avocado
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
Mango
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
Papaya
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
 Wuku </> More »
 Kesehatan keuntungan
Ndhukung fungsi ati sehat, care Heart, Mundhak tingkat metabolis, Nétralaké irritable sindrom bagean paling njero, Mbantu Penggak cataract, ngalangi constipation, Ngalangi watu gall, Ngalangi meksa getih dhuwur, Mbantu nyegah penyakit Parkinson, Nyuda risiko asma, Perawatan saka penyakit Alzheimer, perawatan diare lan Nyegah kanker
📊
+
 Wuku Rambut
Ngalangi rambute mundhut, Dipun promosiaken maneh lan sehat rambute, Ngatur rambute wutah lan Perawatan saka dandruff
 sisih efek
Reaksi Alergi lan Uga Kalebu Wiji Poisonous
📊
+
 Nutrition </> More »
 Bantu Size
100 g
 karbohidrat
13.81 g
+
📊
+
33
+
 serat
2.40 g
+
📊
+
24
+
 Sugar
10.00 g
+
📊
+
20
+
 vitamins
 Vitamin C (Ascorbic asam)
4.60 mg
+
📊
+
60
+
 Vitamin E (Tocopherole)
0.20 mg
+
📊
+
29
+
 Minerals
 kalium
107.00 mg
+
📊
+
67
+
 calcium
6.00 mg
+
📊
+
39
+
 Kalori </> More »
 Bantu Size
100 g
 Kalori ing woh Fresh karo Peel
52.00 kcal
+
📊
+
22
+
 Kalori ing Frozen Formulir
48.00 kcal
+
📊
+
17
+
 Kalori ing Foods
 Kalori ing Jam
200.00 kcal
+
📊
+
26
+
 Ciri </> More »
 varieties
Red Delicious, Golden éca, Gala, Fuji, Mbah Smith, Arkansas Black, Sampion, Pink Lady, cameo, Jonagold, Mc Intosh, Ananasrenette, Lobo, Pacific Rose, Kuning transparent lan Bramley
 seedless Macem-macem
Ora
+
📊
+
 warna
Green, Red lan Kuning
 asal
Asia Tengah lan Asia Timur Tengah
 Facts </> More »
 facts about Apple
Character length exceed error
 Apple Ing Minuman Beralkohol
 Wine
Ya
+
📊
+
 Beer
Ya
+
📊
+
 Jeneng èlmiah </> More »
 Jeneng botani
Malus domestica
 Klasifikasi </> More »
 kelas
Magnoliopsida
+
📊
+
 subkelas
Rosidae
+
📊
+
 supaya
Rosales
+
📊
+
 Family
Rosaceae
+
📊
+
 genus
Malus
+