Top
ngasilaken Graphs...
Loading...

cranberry

Woh wohan beri

avocado
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
Banana
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
tomat
Wuku  |  Nutrition
Tambah mbandhingaké
 Wuku </> More »
 Kesehatan keuntungan
care Heart, perawatan watu ginjel, perawatan scurvy, Nyegah ulcer lan Nyegah kanker
📊
+
 Wuku Rambut
Dipun promosiaken maneh lan sehat rambute, nglindhungi rambute lan Perawatan saka dandruff
 sisih efek
Reaksi Alergi, Diarrhoea, Mual, Pain Weteng lan Mutahke
📊
+
 Nutrition </> More »
 Bantu Size
100 g
 karbohidrat
12.20 g
+
📊
+
39
+
 serat
4.60 g
+
📊
+
12
+
 Sugar
4.04 g
+
📊
+
48
+
 vitamins
 Vitamin C (Ascorbic asam)
13.30 mg
+
📊
+
43
+
 Vitamin E (Tocopherole)
1.20 mg
+
📊
+
7
+
 Minerals
 kalium
85.00 mg
+
📊
+
70
+
 calcium
8.00 mg
+
📊
+
37
+
 Kalori </> More »
 Bantu Size
100 g
 Kalori ing woh Fresh karo Peel
46.00 kcal
+
📊
+
27
+
 Kalori ing Frozen Formulir
42.00 kcal
+
📊
+
21
+
 Kalori ing Foods
 Kalori ing Jam
150.00 kcal
+
📊
+
33
+
 Ciri </> More »
 varieties
Awal Black, Howes, Ben Lear lan Stevens
 seedless Macem-macem
Ora
+
📊
+
 warna
Red
 asal
Amerika Utara
 Facts </> More »
 facts about cranberry
  • Éropah panginten cranberry Blossom kapandeng kaya kepala Crane Sandhill, Empu jeneng Cranberry.
  • Ugi minangka woh wohan beri seger malih lagi seger nalika mateng.
  • Cranberries ora tuwuh ing banyu.
 cranberry Ing Minuman Beralkohol
 Wine
Ya
+
📊
+
 Beer
Ya
+
📊
+
 Jeneng èlmiah </> More »
 Jeneng botani
Vaccinium Macrocarpon
 Klasifikasi </> More »
 kelas
Magnoliopsida
+
📊
+
 subkelas
Dillenhidae
+
📊
+
 supaya
Ericales
+
📊
+
 Family
Ericaceae
+
📊
+
 genus
Vaccinium
+