ngasilaken Graphs...
Loading...

kalori ing Mango lan nanas

pertukaran <> kalori ing nanas lan Mango
Kalori

Bantu Size
100 g
100 g

Kalori ing woh Fresh karo Peel
ora Sumadhiya
ora Sumadhiya
📊

Kalori ing Fresh woh tanpa Peel
60.00 kcal
11
50.00 kcal
14
📊

Kalori ing Frozen Formulir
60.00 kcal
12
50.00 kcal
15
📊

Kalori ing Formulir Dried
314.00 kcal
15
245.00 kcal
31
📊

Kalori ing Formulir Canned
75.00 kcal
13
52.00 kcal
21
📊

Kalori ing Foods

Kalori ing Juice
50.00 kcal
30
53.00 kcal
27
📊

Kalori ing Jam
250.00 kcal
19
265.00 kcal
13
📊

Kalori ing Pie
120.00 kcal
99+
303.00 kcal
17
📊