Top
ngasilaken Graphs...
Loading...

kalori ing Mango lan nanas

pertukaran <> kalori ing nanas lan Mango
 Kalori </>
 Bantu Size
100 g
100 g
 Kalori ing woh Fresh karo Peel
ora Sumadhiya
ora Sumadhiya
+
 Kalori ing Fresh woh tanpa Peel
60.00 kcal
11
+
50.00 kcal
14
+
+
📊
+
 Kalori ing Frozen Formulir
60.00 kcal
12
+
50.00 kcal
15
+
+
📊
+
 Kalori ing Formulir Dried
314.00 kcal
15
+
245.00 kcal
31
+
+
📊
+
 Kalori ing Formulir Canned
75.00 kcal
13
+
52.00 kcal
21
+
+
📊
+
 Kalori ing Foods
 Kalori ing Juice
50.00 kcal
30
+
53.00 kcal
27
+
+
📊
+
 Kalori ing Jam
250.00 kcal
19
+
265.00 kcal
13
+
+
📊
+
 Kalori ing Pie
120.00 kcal
48
+
303.00 kcal
17
+
+
📊
+