Top
ngasilaken Graphs...
Loading...

Woh-wohan Iron Rich

Home

kategori
























Kesehatan keuntungan






































































































































serat




kanggo

Vitamin C (Ascorbic asam)




kanggo

Kalori ing woh Fresh karo Peel




kanggo

seedless Macem-macem



Tekstur


OrderBy:


SortBy:






Filter
OrderBy
SortBy
15 woh-wohan (s) ketemu
woh-wohan
Kadar banyu
serat
Sugar
Vitamin A (retinol)
Vitamin C (Ascorbic asam)
Iron
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

72.93 g
10.40 g
11.20 g
64.00 MCG
30.00 mg
1.60 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

47.00 g
9.00 g
6.23 g
0.00 MCG
3.30 mg
2.43 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

20.53 g
8.00 g
63.35 g
0.00 MCG
0.40 mg
1.02 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

0.00 g
8.00 g
13.00 g
0.00 MCG
19.20 mg
9.00 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

79.80 g
7.00 g
ora Sumadhiya
30.00 MCG
36.00 mg
1.60 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

82.00 g
5.10 g
57.40 g
30.00 MCG
3.50 mg
2.80 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

83.95 g
4.30 g
7.37 g
2.00 MCG
41.00 mg
1.00 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

15.43 g
3.70 g
59.19 g
0.00 MCG
2.30 mg
1.88 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

79.50 g
2.80 g
15.70 g
0.00 MCG
0.00 mg
1.90 mg
Wuku  |  Nutrition  |  Kalori  |  Ciri
Tambah mbandhingaké

ora Sumadhiya
2.00 g
8.00 g
ora Sumadhiya
70.00 mg
ora Sumadhiya
          of 2